Mostenire si partaj

Orice succesiune de activ este supus reglementarilor legale complexe, in caz de mostenire sau in timpul vietii. De pregatirile profesionale depinde trecerea activelor cu costuri si impozite scazute la generatia urmatoare, fara conflicte intre toate partile implicate.

Acelasi lucru este valabil si pentru deschiderea si executarea mostenirii intre succesibili cu privire la pretentiile cotelor legale si testamentare. Aici, persoanelor nespecializate li se incalca repede cotele asupra carora au dreptul.

In opozitie, bazandu-ne pe experienta indelungata si vasta, putem pregati cu succes mostenirea, precum si executarea oricaror creante ale mostenirii.

In calitate de avocati, este de datoria noastra sa pregatim succesiunea conform vointei dumneavoastra, inclusiv prin testament. Astfel, se va evita un conflict intre rude si poveri fiscale ridicate inutile pe de o parte, precum si sa se pretinda si impune pretentii impotriva dumneavoastra in calitate de mostenitor sau de beneficiar al unei parti obligatorii, pe de alta parte. Aceasta include prezentarea in instanta in numele dumneavoastra.

Conform vointei dumneavoastra, exista posibilitatea desemnarii noastre ca executor testamentar. Suntem deosebit de receptivi la discrepante si tensiuni si vom pastra un ochi asupra situatiei familiei dumneavoastra in orice moment.