• EXPERIENTA
  • EXPERIENTA

Onorarii

Serviciile profesionale de asistenta si consultanta juridica prestate de Cabinetul de Avocat Runcanu Grigore Nicolae sunt facturate pe baza urmatoarelor criterii: caracterul urgent, timpul efectiv acordat lucrarii respective, gradul de complexitate al lucrarii, experienta avocatului care se ocupa de lucrarea respectiva, sumele aflate in joc, dificultatile intalnite, rezultatul obtinut etc.

Cheltuielile aferente activitatii prestate de avocat (taxe judiciare de timbru, timbru judiciar, onorariu de expert, executor sau notar, cheltuieli de transport, cazare si masa, in cazul deplasarii in afara localitatii si alte cheltuieli asemanatoare), vor fi suportate de client, separat de plata onorariului avocatial. Pentru cheltuielile mentionate se vor prezenta actele justificative.

Venind in sprijinul clientilor, am conceput o serie de optiuni de colaborare intre care acestia pot decide in functie de necesitatile si posibilitatile lor: onorariu pe ora, onorariu fix (forfetar), onorariu fix de rezultat, onorariu procentual de rezultat si abonament.

In ceea ce priveste consultanta juridica, aceasta este gratuita atunci cand este urmata de un proces sau o alta activitate desfasurata de catre avocat in interesul clientului sau, urmand ca onorariul platit pentru consultanta sa fie dedus intregal din onorariul cuvenit pentru serviciul avocatial prestat.