• VIZIUNE
  • VIZIUNE

Despre noi

Cabinetul de Avocat Runcanu Grigore Nicolae este o firma de avocatura independenta stabilita in Bucuresti, Romania. Firma a fost infiintata la inceputul anului 2004 construindu-si reputatia prin furnizarea de servicii juridice de inalta calitate, prompte si accesibile.

Reprezentam grupuri si companii multinationale precum si companiile locale.

Furnizam o gama larga de servicii juridice, in scopul extinderii posibilitatilor de reusita in afaceri ale clientilor nostri. Serviciile juridice sunt extinse si pe plan international datorita colaborarii cu societati de avocatura, atat din spatiul Uniunii Europene, cat si din afara acestuia.

In afara de domeniile de drept, pentru care avocatii din cadrul firmei ofera servicii de consultanta sau de reprezentare in fata instantelor de judecata, suntem intotdeauna alaturi de clientii nostri, pe care ii consiliem in toate cazurile unde prezenta noastra se impune, respectiv: asistenta la negocieri si stabilirea contactelor de afaceri, cautarea unor surse de finantare, servicii de administrare, etc.

Totodata, in interesul clientilor, firma colaboreaza cu specialisti din toate domeniile adiacente sferei juridice, putind oferi solutiile optime pentru evitarea situatiilor litigioase, dar si pentru solutionarea acestora pe cale amiabila sau in instanta. Datorita cadrului economic actual, care variaza prin concurenta sporita si diferitele schimbari pe plan global incercam sa gasim solutia optima personalizata pentru fiecare client, sa oferim servicii juridice de cea mai buna calitate.

Suntem in curs de dezvoltare continua a serviciilor oferite clientilor nostri, punand un accent deosebit pe capacitatea de reactie, excelenta profesionala, gandirea creativa, pragmatica si abordare flexibila. Scopul nostru este de a converti serviciile noastre intr-o valoare adaugata pentru activitatea dumneavoastra.