Drept media si sportiv

Deoarece clientii nostri opereaza in intreg spectrul operatiilor media de la publicitate si productia de continut (inclusiv publicatii, TV si divertisment filmat, jocuri, muzica si alte produse audiovizuale) la distributie de retea (inclusiv televiziune si transmisiuni radio, on-line, comunicatii fixe si fara fir) si tehnologie, cunostintele noastre de drept al mass-mediei sunt ample.

Oferim consiliere relevanta mass-media punctual, transmisa rapid, pentru a ne asigura ca vom adauga valoare din prima zi. Astfel, indiferent de localizarea, marimea sau complexitatea problemei, puteti fi siguri ca veti obtine solutia legala.

Servicii noastre sunt complexe. Alaturi de practica societara, clientii nostri media, artisti, beneficiaza de consiliere de prim rang in domenii precum proprietatea intelectuala, antitrust, contracte comerciale, ocuparea fortei de munca si sporuri, litigii si de solutionare a disputelor, bancar, piete de capital si imobiliare. Suntem o solutie integrata pentru companiile media.

In domeniul sportiv, consiliem si reprezentam jucatori, agenti, investitori corporativi, cluburi, asociatii si alte institutii sportive. Reprezentarea in litigii include servicii juridice complete pentru clientii implicati in diverse aspectele legate printre altele de executarea contractelor, clauze de exclusivitate, sponsorizari, dopaje si plata taxelor. Pentru ca am fost implicati in drept sportiv de mai multi ani, va asiguram ca intelegem pasiunea industriei sportive, care se potriveste cu experienta noastra legala.