C.E.D.O.

Conceperea si redactarea plangerilor adresate impotriva Romaniei la Curtea Europeana a Drepturilor Omului ocupa un loc important in activitatea noastra, la fel ca si asistarea si reprezentarea in fata Curtii de la Strasbourg a persoanelor ce au fost victime vreunei incalcari a Conventiei Europene a Drepturilor Omului.

Ca firma de avocatura, lucrand in interpretarea si aplicarea legilor complexe zi de zi, cunoastem importanta executarii legilor. Suntem pasionati sa folosim experienta profesionala pentru a da rezonanta drepturilor omului, pentru a ne asigura ca acestea nu sunt "doar cuvinte". Avand o experienta vasta in initierea procedurilor la Curtea Europeana a Drepturilor omului (CEDO), suntem in masura sa oferim consiliere si reprezentare in toate etapele acestui proces. Cazurile pe care le preluam sunt, in general, din ariile noastre de practica.

Intervenim in litigiile privind drepturile omului legate de Internet, protectia vietii proprietatii, private si de familie, extradarea suspectilor, expulzarea migrantilor, libertatea de exprimare, violenta politiei, tortura si tratamentul inuman, discriminarea, rasismul, erori medicale, dreptul de azil , drept penal, drept civil, etc. Prin urmare, vom interveni in toate domeniile legii, atata timp cat interesele drepturilor omului sunt in joc.