Drept Civil

Prima noastra prioritate este protejarea intereselor clientilor nostri intr-o lume din ce in ce mai complexa. Ne preocupam in mod constant sa gasim solutii noi, creatoare, care sa raspunda necesitatilor si cerintelor clientilor si sa fie in conformitate cu legislatia romana in vigoare.

Mentinem confidentialitatea stricta in toate relatiile de comunicare, referitoare la consultanta juridica acordata tuturor clientilor.

Acordam asistenta juridica si reprezentare in dosare de despagubire derivate din Legea nr. 9/1998, Legea nr. 290/2003, Legea nr. 10/2001, Legea nr. 247/2005, in domeniul medical - tehnici de reproducere umana asistata medical - RUAM), fapt ilicit cauzator de prejudicii, malpraxis si accidente rutiere - RCA & CASCO. Serviciile includ sustinerea intereselor clientilor in toate gradele de jurisdictie din Romania, de la judecatorie pana la Inalta Curte de Casatie si Justitie, in vederea recuperarii si obtinerii drepturilor cuvenite de catre persoanele indreptatite.

Un alt domeniu important in care activam cu succes este cel al proprietatii si constructiilor. Experienta dobandita ne permite sa asistam clientii pentru achizitii in domeniul imobiliar, public si cel al concesiunilor.

Din sfera de activitati fac parte si serviciile de consultanta care privesc:
  • Ipoteci & sarcini
  • Contracte de constructie
  • Garantii colaterale
  • Locator si locatar
  • Obligatii aferente protectiei mediului